FOREDRAG

Foredrag 2020/21

Dette er min ambition for alle mine foredrag: Nærvær og direkte tale. Foredrag skal udfordre, inddrage og inspirere. De skal sætte nye tankebaner i gang. De skal komme fra hjertet.

 

SE FOREDRAG HER


Jeg har holdt foredrag i over 20 år. Først som rejseleder for Spies og Tjæreborg Rejser i Mellemøsten, Caribien, Mellemamerika og Sydeuropa. Senere som underviser på rejselederskolerne.  I dag ofte i foreninger og sognehuse, på skoler, på netværksmøder og arbejdspladser.


Ring direkte på tlf. 3027-2319.

POPULÆRT LIGE NU: Fra sportsjournalist til bibelnørd   

Slip tungsindigheden, pænheden og blufærdigheden. Med den indgangsvinkel opfandt jeg det prisvindende trosprogram Præstens Lektie. Her får du fortællingen om en sportsjournalist, der blev bibelnørd - og du bliver udfordret på spørgsmål om tro, etik og eksistens - som kun en sportsjournalist ville stille spørgsmål om tro. 


POPULÆRT LIGE NU: Israel & Palæstina - en rejse i personlig udvikling

Indtrykkene fra en ekspedition til Israel/Palæstina sætter sig altid dybt hos deltagerne på mine jævnlige rejser derned. Flere taler om, at de gennemgår en personlig udvikling på blot en uges ophold. Det blev også livsforandrende for mig. Et levende og let forståeligt foredrag, der gør tilhørerne klogere på et område af verden, de fleste har hørt meget om - men de færreste helt kan gennemskue. 

- Rasmus Birkerod mestrer med sit nærvær, at tale til en stor forsamling på 90 mennesker, som han gjorde det her i Asnæs sognegård, som om han adresserede hvert ord til den enkelte.

Karin Bundgaard Nielsen

provst, Odsherred Provsti

- Rasmus Birkerod gav os alle en fantastisk formiddag med sit foredrag "fra sportsjournalist til bibelnørd"(...) Rasmus ramte dybt hos kursisterne og alle gik hjem med meget at tænke over og overveje og alle var meget begejstrede . Vi vil derfor varmt anbefale Rasmus Birkerods foredrag til andre foreninger.

Flemming Egholm

Anne-Grethe Jakobsen,

ledere af Sommerhøjskolen, FOF, Nykøbing F.


- Rasmus Birkerod er en inspirerende foredragsholder.

Han magter at holde tilhørerne fast og opmærksomme. Han vælger at gøre foredraget levende ved at inddrage tilhørerne aktivt med spørgsmål og input.


Carl-Christian Bringgard

Ældre Sagen, Sorø
SE FLERE REFERENCER HER.