Specialrejser til

Jordan, Grækenland, Rom

og Israel/Palæstina

Vi tror på, at størst indsigt får vi gennem det menneskelige møde. Få oplevelser, der er intense, spændende og personligt udviklende. 

Program 2024-25

KLIK PÅ DATO FOR REJSEPROGRAM


Specialrejse til Rom

 3. - 10. september 2024 Studierejsen sætter fokus på "de ældste kirker og de første kristne". Det betyder også afstikkere til oplandet uden for Rom - f. eks. til Ostia og Kejser Hadrians villa.

Guider: Paivi Romu og Rasmus Birkerod

3 ledige pladser


Efterårsrejse til Jordan

 6. - 14. oktober 2024  De bibelske steder, Romerriget, Jerash, Amman, oldtidsbyen Petra, Wadi Rum-ørkenen, Det Røde Hav, nationalparken Dana.

Guide: Rasmus Birkerod

2 ledige pladser


Det sydlige Jordan

18. - 26. november 2024  Oldtidsbyen Petra, Wadi Rum-ørkenen og bådtur i Aqaba-bugten, mens solen går ned over de jordanske Edom-bjerge. Vi har fast base hele ugen på vores hotel helt ned til stranden og koralrevet. Udflugt hver anden dag. Her kombinerer du afslapning med eksotiske oplevelser i det sydlige Jordan.  

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


Tæt på Israel/Palæstina

2. - 9. marts 2025 Åben sognerejse til Israel/Palæstina i samarbejde med Blovstrød Sogn. Du får indsigt i den politiske situation i Israel/Palæstina samtidig med, at du kommer helt tæt på Det Nye Testamente, når vi besøger bibelske steder som Jordanfloden, Genesaret Sø, Oliebjerget, Betlehem, Getsemane Have, Golgata og meget, meget mere.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


Forårsrejse til Jordan

13. - 21. marts 2025 Forårsrejse til det bibelske steder, Romerriget, Jerash, Amman, oldtidsbyen Petra, Wadi Rum-ørkenen, Aqaba-bugten og nationalparken Dana.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet

Vandring på Peloponnes

 7. - 14. april 2025   Vandring gennem smukke og historiske landskaber på den frodige Argolis-halvø på Peloponnes i det sydlige Grækenland. Vi går gennem blomstrende appelsinplantager, gamle olivenlunde og spændende arkæologiske fund fra tiden omkring Den Peloponnesiske Krig. Hver dag byder på ny vandreetape. Undervejs har vi hele ugen fast base på hotel direkte ned til vandet.   

Guide: Rasmus Birkerod

4 ledige pladser


Paulus og Grækenland

 29. april - 7. maj 2025  Rundrejse i Grækenland med udgangspunkt i Paulus. Du får mere viden og indsigt i Paulus gennem Apostlenes Gerninger og de breve, som Paulus skrev til menighederne i Filippi, Thessaloniki og Korinth. Det smukke græske fastland venter på at blive oplevet.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


Efterårsrejse til Jordan

14. - 22. oktober 2025  De bibelske steder, Romerriget, Jerash, Amman, oldtidsbyen Petra, Wadi Rum-ørkenen, Det Røde Hav, nationalparken Dana.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


Det sydlige Israel 

 28. oktober - 4. november 2025 Kibbutz, Negevørkenen, Eilat, Det Røde Hav, jeeptour i bjergene omkring Eilat, sejlads på Det Røde Hav, mulighed for dykning med delfiner. Oplev også Det Døde Hav, Ein Gedi og Jerusalem.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


Hiking på Vestbredden

24. november - 1. december 2025 Kom helt tæt på det bibelske højland, når vi vandrer af smukke vandrestier gennem unikke landskaber. Oplev det fascinerende område omkring Judæaørkenen, Betlehem, Mar Saba, Beit Jala, Jeriko og beduinernes territorier.

Guide: Nidal Rishmawi og dansktalende rejseleder

Tilmelding åbnet


  Praktisk info

Tilmelding

Tilmelding skal ske direkte til Rasmus Birkerod tlf. 3027-2319 eller via på info@birkerod-indsigt.dk


Rejsegarantifonden

Alle rejser er omfattet af Rejsegarantifonden via VIVA TOURS ApS, som har rejsegarantinummer RGF3024. VIVA TOURS håndterer alt omkring billetter, betalinger, booking af fly etc. 


Kan alle deltage?

Flere af rejserne arrangeres i samarbejde med et lokalt sogn. Alle er velkomne og kan deltage på alle rejserne, uanset hvor man bor.  

Tanken bag rejserne

Vi vil oplyse og give dybere indsigt. Og vi tror på, at størst indsigt får vi gennem det menneskelige møde. Derfor har BIRKEROD INDSIGT en oplysende og journalistisk tilgang til de områder, vi arbejder med.  Det betyder blandt andet, at:


  • Vi har guider, der ikke bare interesserer sig for seværdigheder, men også mennesker og det personlige møde. Både når det gælder rejsedeltagere, samarbejdspartnere og udflugtsmål. Vi tror på nærvær og prioriterer i det daglige arbejde det fysiske møde fremfor det digitale.
  • Vi lægger vægt på at formidle årsager, sammenhænge og perspektiver.


  • Vi lægger vægt på at belyse et emne fra flere sider.


Baggrund

BIRKEROD INDSIGT er stiftet af journalist Rasmus Birkerod i 2017. Han har siden stået bag en lang række sognerejser, læserrejser, vandrerejser og efteruddannelsesrejser præster og journalister.  

DET SIGER TIDLIGERE REJSEDELTAGERE:


Se alle referencer her

”Uovertruffen forarbejde og formidling undervejs. Nærværende og opmærksom på alle i gruppen.”

Helga Foged, Maribo, juni 2023

 

”Det har været meget trygt at rejse med Rasmus Birkerod. Han udståler ro og kontrol på tingene. Alt var godt tilrettelagt. Han er utrolig vidende om alle forhold og god til at svare på vores mange spørgsmål.”

 Per Møller Henriksen, Fredericia, maj 2023

 

”Jeg er blevet meget klogere på den ret komplekse politiske historie. Formidlingen var super god”.

 Jens Otto Størup, Aalborg, maj 2023

 

”Fremragende rejse, som jeg vil anbefale til andre.”

 Stig Nielsen, Kalundborg, maj 2023

 

”Rasmus Birkerod har en fantastisk evne til at udfordre, oplyse og inspirere. Alt har været flot og professionelt tilrettelagt.”

 Carl Trock, Kalundborg, marts 2023

 

”Et program sammensat på højeste niveau.”

 Jytte Rysz, Albertslund, marts 2023

 

”Rasmus Birkerod er en fantastisk tilrettelægger og guide. Vi går ikke kun den slagne vej som andre besøgende i Israel.”

 Anne E. Jensen, Kalundborg, marts 2023

 

”Rasmus Birkerods mange kontakter har gjort, at vi har været steder, som andre ikke ville opleve. Rejsen vil jeg sikkert tænke tilbage på resten af livet.”

 Ann-Lis Kelleklinte, Jerslev Sjælland, marts 2023


- Kvalitet fra øverste hylde.

Margrethe Østergaard, Roskilde, juni 2022


- Jeg har fået en indsigt i Israel, Palæstina, historien og konflikterne via Rasmus Birkerods enorme viden. Hans engagement og forståelse for rejsegruppen gør forskellen.

Tom Frederiksen, Slagelse, maj 2022


Se flere referencer her