Specialrejser til

Israel/Palæstina, Jordan og Rom

Vi tror på, at størst indsigt får vi gennem det menneskelige møde. Få oplevelser, der er intense, spændende og personligt udviklende. 

Program 2024

KLIK PÅ DATO FOR REJSEPROGRAM


8. - 16. marts

JORDAN De bibelske steder, Romerriget, Jerash, Amman, oldtidsbyen Petra, Wadi Rum-ørkenen, Det Røde Hav, nationalparken Dana.

Guide: Rasmus Birkerod

UDSOLGT


3. - 10. september

SPECIALREJSE TIL ROM Studierejsen sætter fokus på "de ældste kirker og de første kristne". Det betyder også afstikkere til oplandet uden for Rom - f. eks. til Ostia og Kejser Hadrians villa.

Guider: Paivi Romu og Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


17. - 24. september

ISRAEL/PALÆSTINA Negevørkenen, Det Døde Hav, Masada, Jeriko, Jordandalen, Genesaret Sø, Jerusalem og Betlehem.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet

6. - 14. oktober

JORDAN De bibelske steder, Romerriget, Jerash, Amman, oldtidsbyen Petra, Wadi Rum-ørkenen, Det Røde Hav, nationalparken Dana.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


22. - 29. oktober

DET SYDLIGE ISRAEL Kibbutz, Negevørkenen, Eilat, Det Røde Hav, jeeptour i bjergene omkring Eilat, sejlads på Det Røde Hav, mulighed for dykning med delfiner. Oplev også Det Døde Hav, Ein Gedi og Jerusalem.

Guide: Rasmus Birkerod

Tilmelding åbnet


24. nov. - 1. dec. 2024

VANDRING PÅ VESTBREDDEN Kom helt tæt på det bibelske højland, når vi vandrer af smukke vandrestier gennem unikke landskaber. Oplev det fascinerende område omkring Judæaørkenen, Betlehem, Mar Saba, Beit Jala, Jeriko og beduinernes territorier.

Guide: Nidal Rishmawi og dansktalende rejseleder

Tilmelding åbnet


  Praktisk info

Tilmelding

Tilmelding skal ske direkte til Rasmus Birkerod tlf. 3027-2319 eller via på info@birkerod-indsigt.dk.


Rejsegarantifonden

Alle rejser er omfattet af Rejsegarantifonden via VIVA TOURS ApS, som har rejsegarantinummer RGF3024. VIVA TOURS håndterer alt omkring billetter, betalinger, booking af fly etc. 


Kan alle deltage?

Flere af rejserne arrangeres i samarbejde med et lokalt sogn. Alle er velkomne og kan deltage på alle rejserne, uanset hvor man bor.  

Tanken bag rejserne

Vi vil oplyse og give dybere indsigt. Og vi tror på, at størst indsigt får vi gennem det menneskelige møde. Derfor har BIRKEROD INDSIGT en oplysende og journalistisk tilgang til de områder, vi arbejder med.  Det betyder blandt andet, at:


  • Vi har guider, der ikke bare interesserer sig for seværdigheder, men også mennesker og det personlige møde. Både når det gælder rejsedeltagere, samarbejdspartnere og udflugtsmål. Vi tror på nærvær og prioriterer i det daglige arbejde det fysiske møde fremfor det digitale.
  • Vi lægger vægt på at formidle årsager, sammenhænge og perspektiver.


  • Vi lægger vægt på at belyse et emne fra flere sider.


Baggrund

BIRKEROD INDSIGT er stiftet af journalist Rasmus Birkerod i 2017. Han har siden stået bag en lang række sognerejser, læserrejser, vandrerejser og efteruddannelsesrejser præster og journalister.  

DET SIGER TIDLIGERE REJSEDELTAGERE:


Se alle referencer her

”Uovertruffen forarbejde og formidling undervejs. Nærværende og opmærksom på alle i gruppen.”

Helga Foged, Maribo, juni 2023

 

”Det har været meget trygt at rejse med Rasmus Birkerod. Han udståler ro og kontrol på tingene. Alt var godt tilrettelagt. Han er utrolig vidende om alle forhold og god til at svare på vores mange spørgsmål.”

 Per Møller Henriksen, Fredericia, maj 2023

 

”Jeg er blevet meget klogere på den ret komplekse politiske historie. Formidlingen var super god”.

 Jens Otto Størup, Aalborg, maj 2023

 

”Fremragende rejse, som jeg vil anbefale til andre.”

 Stig Nielsen, Kalundborg, maj 2023

 

”Rasmus Birkerod har en fantastisk evne til at udfordre, oplyse og inspirere. Alt har været flot og professionelt tilrettelagt.”

 Carl Trock, Kalundborg, marts 2023

 

”Et program sammensat på højeste niveau.”

 Jytte Rysz, Albertslund, marts 2023

 

”Rasmus Birkerod er en fantastisk tilrettelægger og guide. Vi går ikke kun den slagne vej som andre besøgende i Israel.”

 Anne E. Jensen, Kalundborg, marts 2023

 

”Rasmus Birkerods mange kontakter har gjort, at vi har været steder, som andre ikke ville opleve. Rejsen vil jeg sikkert tænke tilbage på resten af livet.”

 Ann-Lis Kelleklinte, Jerslev Sjælland, marts 2023


- Kvalitet fra øverste hylde.

Margrethe Østergaard, Roskilde, juni 2022


- Jeg har fået en indsigt i Israel, Palæstina, historien og konflikterne via Rasmus Birkerods enorme viden. Hans engagement og forståelse for rejsegruppen gør forskellen.

Tom Frederiksen, Slagelse, maj 2022


Se flere referencer her